7.4.08

Vajan abi...

kohtule selgitamaks, et alljärgnev tekstijupp (minu kohtumäärusega suletud päevik-plogist) ei süüdista kedagi inimese tapmises, ei taotle kellegi surma, ega pane diagnoosi vaimuhaigusele. Päevaraamatut võtan ise märkmetena, algse ilukirjandusliku käsikirjana, millest niikuinii üks raamat kokku saab.

Paluksin teksti lugeda ja kommentaariumis arvata. Oleks mulle suureks abiks! Trükiksin vastused välja ja esitaksin kohtule lugemiseks!

Ette tänades,
Ruitlane



Hagiavalduses minu vastu olid solvamise ja au teotamise peapõhjusteks:

...Aga miks Aivar minu soojas kodus minu sooja naisega sooja teki all Aivari asju ajab, sellest ma tahangi rääkida...

Ka mina olen nö. Aivar olnud. 1997-ndal aastal sattusin sooja kodu otsinguil maalilisse Laeva alevisse, hurmavasse paneelmajja, korterisse, mis tulvil Robi-Hoodi seiklustest tuttavlikku vallatut lesknaise hõngu.

Seda Shoti viskit ja neid süldikausse ei unusta ma iialgi. Kõik oli suurem kui elu... kuni Marika rasedaks jäi ja lolliks läks... Uskusin, et lollus kaob rasedusega ühele poole saades aga ei kadunud ta ühti... Marika ajukahjustus aina süvenes, hea mitu aastat pidasin lapse pärast vastu, aga siis hakkas ühiselu tervise peale... Ei tahtnud Armandi kombel lõpetada!

...Armand, Marika endine mees ei surnud loomulikku surma. Marikalt kuulsin kui suur joodik ja naabrinaiste panija mees oli, Laeva külas ringi käies kuulsin sootuks muud - Armandist rääkisid inimesed ülivõrdes kui kohusetundlikust ja punktuaalsest töömehest... kui ma vaatasin Armandi pärandit - korralikult liigendatud tööriistakappe ja märkmehunnikuid, sain aru, et asi haiseb... see mees ei surnud loomulikku surma... Marika karjus ta surnuks. Avaldan õige pea siin ühe vana postimehe artikli, kus Marika oma mehe surnukskülmumist põhjendab... Mitmed Armandi sõbrad jätsid selle laimu pärast matustele tulemata..

Mul on Aivari pärast mure! Võimalik, et Marika tapab ta varem või hiljem ära. Pigem varem...

10 kommentaari:

bv ütles ...

Inimeste halb või hea läbisaamine peaks üldiselt ennekõike olema vastavate inimeste enda teha. "Kogu küla veetšekella" helistamiseks on ajast aega pidanud olema väga mõjuv põhjus. Praegu helistavad seda kella nii Olavi kui Marika ja mina võin siin öelda vaid niipalju, et Olavit ma tunnen, Marikat mitte. Ei ole minu öelda, mida Olavi oma eraelus pidanuks teisiti tegema, et mitte jõuda välja sinna, kus ta praegu on. Aga ma tunnen Olavit hea südamega inimesena ja terase kirjanikuna, kes ilmaaegu ei kurda.

Mis kirjandus see külaklatš ikka on. Ent kui selle eest siin tullakse inimesele kohtuga kallale, siis pole kaugel aeg, kus nuhid hakkavad ka külakõrtside ja poodide ümber luusima, kuulujutte ja musta huumorit püüdma ja rääkijaid nende najal kohtusse andma. Perenõustajat on siin vaja - või kui asi temagi jaoks liig hull, siis lihtsalt heade sõprade mõistlikku tuge. Kohtu aega pole siin küll millegagi raisata.

kivisildnik ütles ...

ma ütlen seda, et kirjanike naised, sõbrad ja üheööjoomakaaslased on riskigrupp, kes vajavad riigilt tuge, koolitust ja anonüümsete kirjanikunaiste organisatsiooni. on teatavat liiki kirjandust, mis vajab tüüpe, prototüüpe, olmelisi detaile ja realistlikku õhustikku. kui riigil on vaja kirjandust, siis ta peab veenma kodanikke, et nad võivad sattuda kirjaniku läheduses raamatusse ja selles pole midagi halba. halvad inimesed on olemas, rumalda inimesed on olemas ja on ka kuritegelikke inimesi - kui nad on olemas, siis võivad nad olla ka raamatutes ja miks mitte võimalikult realistlikul kujul.

Anonüümne ütles ...

Esiteks olgu Olavi plogi tõelevastavusega kuidas tahes (eriti veel arvestades, et igaühel oma tõde) ja teiseks ei võta ma suud täis teksti nö eetilise aspekti asjus. Esteetilises plaanis võib värki aga kirjanduseks nimetada küll. Teisisõnu - kui ka sisu oleks külaklatsh, siis on see hästi ehk esteetiliselt vormistatud. Kui see tekst saab kunagi raamatuks, siis ma seda loen, aga endale ei osta. Vist.
Kevadkihu ja muud kaunist soovides
Jaan Malin

Heiki Vilep ütles ...

Hea kunst pidi olema selline, mis kajastab väga hästi reaalset elu. Tõeline kunst aga selline, mis reaalsusele sügavuti juurde paneb. Kui Olavi kirjutas blogis raamatut (mis muu see oli - ega ta ei ole ju idioot, et läheb lihtsalt internetti kedagi mustama), siis minu arust oli sellel käsikirjal veel arenguruumi: peade maharaiumised, silmade väljatorkamised, põrgutules põlemised ja sellest uuena väljatulemine - kõik see oli alles lisamata.
Ja, tule taevas appi, millest siis veel raamatusse kirjutada, kui mitte elust enesest ja nendest, keda kõige paremini tunneme. Nimed, jah, võiks ära muuta, seda küll.
Sauter ju kirjutas internetti romaani, kas Ruitlane ei või? Ah, et kirjutas elust enesest? Sorry, edaspidi paneme ta ulmekate peale. Aga kohus on siin küll liiast. Mis niimoodi saab? Kui keegi võtaks kõik blogid käsile, leiaks sealt miinimum 10 000 keissi. Kamoon...

Anonüümne ütles ...

Hello. This post is likeable, and your blog is very interesting, congratulations :-). I will add in my blogroll =). If possible gives a last there on my blog, it is about the TV Digital, I hope you enjoy. The address is http://tv-digital-brasil.blogspot.com. A hug.

Anonüümne ütles ...

Jah, ilmselt nii see on

Anonüümne ütles ...

Taname huvitava blogi

Anonüümne ütles ...

Jah, ilmselt nii see on

Anonüümne ütles ...

It's very straightforward to find out any topic on web as compared to books, as I found this post at this site.
My web-site ... free e-cigarette

Anonüümne ütles ...

Some of these eggs get developed, with help of the follicle stimulating hormones (FSH). The two virus categories are very contagious and around 50% of the young adult population has been infected. The weight could be a serious issue that many women and couples ignore.
http://pregnancyhelper.in/societal-pressure.html